2011. április 23., szombat

This is a beginning of a beautiful friendship...


A "Dolled Up Factory" nem babákról szól. Nem is egy gyárat kell elképzelni mögé, robotoló munkásokkal, fülledt levegővel és olajgőzös szaggal. Semmi ilyen nincs mögötte. Csupán mi vagyunk ketten, Zádori Viktória (Vikusz) és Bartos Anita (Nitu), akik emögött a kis "vállalkozás" mögött állnak, és terveznek, "brainstormingolnak", ihletre várnak, majd elkészítik az itt kapható alkotásokat. A "Dolled Up Factory" az igényességről, a szépségről és a kifinomultságról szól, mindez bohókás, és vidám köntösbe öltöztetve. Már a nevében is benne van az üzenete: kicsípni, feldíszíteni, megszépíteni saját magunk és erre nem a legjobb mód egy olyan ékszer, amitől feldobjuk az öltözékünket, önbizalmunkat és kedvünket?

Olyan ékszereket mutatunk be Nektek, amik egyediek, színesek és garantáltan megdobogtatják az erre járók szívét. A kínálatunkban megtalálhatóak karkötők, kitűzők, nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók is, melyeket próbáltunk úgy összeállítani, ahogy mi is szívesen hordanánk, így minden egyes darab ugyanakkora gondossággal készült, mint a többi. Ez a blog egy albumként szolgál, ahova az eddig elkészült darabok képeit töltjük fel, így ha bárkit érdekelnek az itt látható ékszerek, esetleg magáénak is akarna egyet, akkor nyugodtan válogathat, szemezgethet közülük, ahogy jól esik, és kérésére megcsináljuk a kiválasztott ékszert.

Ha érdekelnek titeket az itt látott ékszerek, a Meska oldalunkon keresztül meg is vásárolhatjátok őket: http://dolledup.meska.hu

Ráadásul Facebookon is fenn vagyunk, így bátran lájkoljátok a Dolled Up Factory oldalt, hogy minél hamarabb értesüljetek a legújabb ékszerekről :)

Reméljük mindenki talál magának kedvére való csecse-becsét a kis boltunkban.

Jó nézelődést!

Vikusz és Nitu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...